Vrijwillige terugroepactie en veiligheidswaarschuwing

retail verpakking nacho cheese

25 september 2024 - Mora kondigt een vrijwillige terugroepactie aan van een beperkte hoeveelheid van het product Mora Nacho Cheese  (276g) vanwege de mogelijke aanwezigheid van stukjes plastic. 

Deze vrijwillige terugroepactie is beperkt tot producten Mora Nacho Cheese Bites met een THT van 31/03/2025 en lotcode L24067. Het product is gedistribueerd via Albert Heijn, Jumbo en Dirk Van den Broek. 

Consumenten die de Mora Nacho Cheese Bites met deze THT en lotcode hebben gekocht, moeten het product niet consumeren. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN-rekeningnummer en tenaamstelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag incl. portokosten terug. Het adres is: Mora Consumentenservice, Postbus 65013, 5000 VH Tilburg.  

De producten worden uit voorzorg teruggeroepen nadat enkele consumenten contact hebben opgenomen met Mora over deze kwestie. Er is geen letsel gemeld. 

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Het bedrijf zal alle maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen. 

Mora heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit laten weten de producten snel van de markt te halen.  

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Mora Consumentenservice via 0800-2356672 of via info@mora.nl.