Inspiratie

Crispy Chick'n Poké Bowl

Zo maak je in een handomdraai een heerlijke Poké Bowl met komkommer, mango, edamame boontjes, avocado, maïs, Sriracha mayonaise en de Mora Crispy Chick'n Original strips.

Utensils icoon 2 porties
Clock icoon 20 minuten
Crispy Chick'n Poké Bowl

Ingrediëntenlijst

1 Verpakking Mora Crispy Chick'n Original strips
150 Gram basmati rijst
4 Mini komkommers
½ Rijpe mango
100 Gram edamame boontjes
1 Avocado
50 Gram zoete maïs
Sriracha mayonaise
Soja saus

Bereiding

1
Kook de basmati rijst volgens het bereidingsadvies op de verpakking en laat afkoelen.
2
Bereid de Mora Crispy Chick’n Original strips volgens het bereidingsadvies op de verpakking (6 min. op 200°C).
3
Snijd de mini komkommers in schijfjes, de mango in kleine blokjes en de avocado in plakjes.
4
Verdeel de afgekoelde basmati rijst over 2 kommen.
5
Verdeel vervolgens ook de komkommer, mango, edamame boontjes, avocado en maïs over de 2 kommen en leg hier de crispy chick'n strips bovenop.
6
Top het recept naar smaak af met Sriracha mayonaise en soja saus en genieten maar!
7
Variatie tip:
Houd je van pittig? Probeer dit gerecht dan eens met onze Mora Crispy Chick’n Spicy strips.
Delen