Inspiratie
Kipkorn® tortilla wrap met salsa
Zo maak je in een handomdraai een tortilla wrap met een Mora Kipkorn®, rode paprika reepjes, komkommer reepjes, rode uien ringen, (vegan) mayonaise en tomaten salsa.
12 porties
20 minuten
Benodigde producten
Ingrediëntenlijst
1 doosje Kipkorn®
4 (vegan) original tortilla wraps medium
1 rode paprika
1 komkommer
1 rode ui
1 tube/pot (vegan) mayonaise
1 potje tomaten salsa saus
Vlag prikkers
Bereiding
1
Snijd de komkommer in stukken van 8 centimeter. Snijd deze stukken vervolgens in plakken en dan in reepjes.
2
Snijd de rode paprika in reepjes.
3
Maak de rode ui schoon en snijd deze in ringen.
4
Bereid vervolgens de Kipkorn® zoals aangegeven op de verpakking.
5
Verwarm de tortilla wraps even in een koekenpan op laag vuur en leg ze vervolgens op een snijplank.
6
Bekleed de wraps met een strook paprika repen, komkommer repen, rode uienringen en eetlepel salsa saus.
7
Leg de bereide Kipkorn® op de wraps en breng hier bovenop met een lepel of spuitzakje wat (vegan) mayonaise aan.
8
Rol het geheel dicht en steek hier (gelijkmatig verdeeld) de 3 vlagprikkers in.
9
Snijd de wraps tot slot een beetje schuin in 3 gelijke delen en leg ze op het borrelplankje.