Inspiratie

Crispy Chick'n Wrap

Zo maak je in een handomdraai een heerlijke warme wrap met wortel, spitskool, rode ui, rode paprika, komkommer, cheddar, honingmosterd saus en de Mora Crispy Chick'n Original strips.

Utensils icoon 2 porties
Clock icoon 20 minuten
Crispy Chick'n Wrap

Ingrediëntenlijst

1 Verpakking Mora Crispy Chick'n Original strips
2 Tortilla wraps (grote)
25 Gram wortel
25 Gram spitskool
1 Rode ui
½ Rode paprika
¼ Komkommer
4 Plakken cheddar
Sweet chili saus
Honing mosterd saus

Bereiding

1
Verdeel per Crispy Chick’n strip 1 el sweet chili saus en bereid deze volgens het bereidingsadvies op de verpakking (6 min. op 200°C).
2
Snijd de paprika in reepjes en de komkommer in plakjes.
3
Rasp de spitskool en snijd wortel in pakjes en de rode ui in halve ringen.
4
Pak de tortilla wraps en snijd deze tot de helft in.
5
We gaan de ingrediënten nu op 4 wrap vlakken verdelen. Linksonder leg je de spitskool met wortel. Linksboven leg je de komkommer en de paprika. Rechtsboven leg je de cheddar en rode ui. Rechts onderin smeer je de honing-mosterd saus en daar bovenop leg je de gebakken Crispy Chick’n strips.
6
Vouw nu van rechtsonder naar rechtsboven naar linksboven en naar linksonder zodat je de oppervlakte hebt van een kwart wrap.
7
Leg de wraps in de grill voor ongeveer 4 minuten of totdat de cheddar goed gesmolten is en genieten maar!
8
Variatie tip:
Houd je van pittig? Probeer dit gerecht dan eens met onze Mora Crispy Chick’n Spicy strips.
Delen