Mmm
Oven & Airfryer Rundvlees Bitterballen
Heerlijke Rundvleesbitterballen royaal gevuld met een romige ragout bereid met mals draadjesvlees, in een mooi goudbruin, krokant korstje. Perfect voor bij de borrel of op een feestje!
Aantal stuks in verpakking | 12 |
Gewicht per stuk | 25 gram |
Product number | 9521 |
EAN | 8710861995217 |
Algemene productinformatie
Bij Mora doen we er alles aan om te zorgen dat onze productinformatie zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens u het product nuttigt. Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Bakken in oven
10-12 min | 220°C
1. Heteluchtoven voorverwarmen op 220°C.
2. Plaats de bevroren bitterballen op een ovenrooster in het midden van de oven. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste resultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3. Verwarm de bitterballen in 10-12 min.*
Niet geschikt voor frituurbereiding.
* Afhankelijk van de oven of Airfyer kan de bereidingstijd variëren. Laat minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
1. Heteluchtoven voorverwarmen op 220°C.
2. Plaats de bevroren bitterballen op een ovenrooster in het midden van de oven. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste resultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3. Verwarm de bitterballen in 10-12 min.*
Niet geschikt voor frituurbereiding.
* Afhankelijk van de oven of Airfyer kan de bereidingstijd variëren. Laat minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Airfryer
Ca. 9 min. | 200°C
1 Airfryer voorverwarmen op 200°C
2 Leg de bevroren bitterballen in het mandje. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
3 Verwarm de bitterballen in 9 min.*
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
* Afhankelijk van de oven of Airfyer kan de bereidingstijd variëren. Laat minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
1 Airfryer voorverwarmen op 200°C
2 Leg de bevroren bitterballen in het mandje. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
3 Verwarm de bitterballen in 9 min.*
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
* Afhankelijk van de oven of Airfyer kan de bereidingstijd variëren. Laat minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Water, rundvlees 21%*, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), zout, rundergelatine, natuurlijk aroma, glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, kruiden, specerijen, dextrose, verdikkingsmiddel: E466, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c.
*komt overeen met 15% gekookt rundvlees.
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | Z |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
per 100g onbereid product | per portie (25 g) | |
---|---|---|
Energie | 1041 kJ | 260 kJ |
250 kcal | 63 kcal | |
Vetten | 15 g | 3.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.5 g | 1.4 g |
Koolhydraten | 20 g | 5 g |
waarvan suikers | 0.9 g | 0.2 g |
Vezels | 1.7 g | 0.4 g |
Eiwitten | 7.8 g | 2 g |
Zout | 1.1 g | 0.28 g |
Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie onderkant. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.